fepr
Zamów kontakt

Fönster utgör en viktig del av heminredning. Vårt företag erbjuder endast de bästa lösningarna, dvs PVC fönster, träfönster, aluminiumfönster eller trä-aluminium fönster. Våra fönster är estetiska och kännetecknas av breda konfigurationsmöjligheter och utmärkta parametrar för värme- och ljudisolering.

I vårt sortiment kan man hitta ett brett utbud av både yttre och inre dörrar. Beroende på modell har de solida och estetiska handtag eller lås. Vi erbjuder dörrar av trä, aluminium eller PVC. Våra dörrar har en hög motståndskraft mot mekaniska skador och ogynnsamma väderförhållanden.

En av de unika delarna av huset, som väljs av många människor, är en terrass. Systemen för dörrar och fönster som vi presenterar kommer att vara en bra lösning i det här fallet, eftersom de har en stor glasyta och möjligheter för olika öppnings- eller lutande konfigurationer. Vi erbjuder olika typer av dörrar med sväng- och skjutfunktion, lyft-skjutdörrar och vikdörrar.

Vårt sortiment omfattar också olika typer av portar som är anpassade till privat bruk, till industri- och produktionsanläggningar och många andra. Alla dessa konstruktioner är motståndskraftiga mot mekaniska skador ock kännetecknas av moderna öppningssystem.

Solskyddsprodukter utgör en viktig del av heminredning. I vårt erbjudande kan du hitta flera estetiska konstruktioner – inomhusjalusier, rullgardiner, plisséer, myggnät och markiser. Många av dem möjliggör enkel justering av ljus som kommer genom fönstren till ett visst rum.

Vårt sortiment består i största grad av byggnadsmaterial och material för ytbehandling. Alla produkter kommer från de bästa tillverkarna. Tack vare detta kan vi garantera deras tillförlitlighet. Tack vare så brett utbud kan vi leverera enskilda produkter till byggplatser men också till branschaffärer.

1 EUR 4,6856 PLN
1 NOK 0,4133 PLN
1 SEK 0,4185 PLN

Bysewo Kolor | ul. Trakt Św. Wojciecha 373 | 80-007 Gdańsk | Tel.: 583241005 | E-mail: export@bysewo.eu