Terrassystem

Vårt utbud omfattar också terrassystem som utgör en funktionell lösning i varje modern lokal.


Tack vare våra stora inglasningar verkar interiören vara större och mer öppen. I vår offert hittar du både trä- och aluminiummodeller som är tillgängliga i olika färgvarianter valda bland 200 färger i RAL-paletten. Vi erbjuder också PVC-modeller tillgängliga i 43 färger. Det rika färgurvalet möjliggör att anpassa dörrar till varje interiör och byggnad - både in- och utvändigt.


Vårt utbud omfattar följande terrassystem: skjutpartier PSK, lyft-skjut system (HS skjutsystem) och vikpartier. Det är lätt att öppna och stänga varje dörrtyp från vårt sortiment. Dörrarna kännetecknas dessutom av hög värme- och ljudisolering samt stor uthållighet, vilket gör att våra terrassystem passar perfekt till varje byggnad. Profilerna tillverkas på ett miljövänligt sätt.


Du är varmt välkommen att sätta dig in i vår offert.

Skjutpartier PSK

Vi erbjuder skjutpartier PSK, som ska passa perfekt till både små och stora byggnader. Profilen tillverkas noggrant av högkvalitativ aluminium eller trä. Tack vare detta är våra system båda praktiska och snygga.

Lyft-skjut system (HS skjutsystem)

Vi presenterar terrassytem tillvekrade av trä, träaluminium och aluminium. Beroende på versionen är de utrustade med beslag som garanterar akustisk och termisk isolering. Läs mer om modeller som tillåter större inglasningar och bättre ljusinsläpp.

Vikpartier

Vikpartier är en perfekt lösning för de som vill undvika alla hinder. Med vikpartier kan alla bågar öppnas på samma gång. De kan fungera i olika konfigurationer, som gör det lättare att använda vikpartier på olika ställen.

    Bysewo Kolor | ul. Trakt Św. Wojciecha 373 | 80-007 Gdańsk | Tel.: 583241005 | E-mail: export@bysewo.eu