Solskydd

Vårt utbud omfattar bl.a.: invändiga persienner i aluminium, rullgardiner, plisségardiner, markiser och myggnät avsedda både för företag och individuella kunder. Tack vare ett brett urval av material och textilier kan man anpassa valt solskydd till varje typ av lokal och fönster.


Våra produkter utmärker sig genom noggrant och estetiskt utförande och därför utgör de inte bara varje rums mest praktiska utan också mest estetiska element. Brett material- och färgurval möjliggör att anpassa rullgardiner och plissé till varje kök, sovrum, vardagsrum eller kontor. Våra produkter utgör ett utmärkt skydd mot solen samt möjliggör att arrangera interiörer efter behag.


Invändiga persienner

Praktisk lösning som fungerar perfekt både i kontors- och bostadsutrymmen. En av de största fördelarna med våra persienner är möjlighet att reglera lutningsvinkel av flyttbara lameller. Tack vare detta får man anpassa ljussättning till behov.

Invändiga rullgardiner

I vår offert ingår bästa lösningarna inom solskydd. Invändiga rullgardiner är funktionella och därför passar bra till varje interiör. Vi erbjuder till och med rullgardiner till takfönster, som möjliggör att bättre kontrollera termisk omgivning på vinden.

Plisségardin

Den enda tillgängliga solskyddsprodukt som möjliggör användare att skymma vilken som helst del av fönstret. Tack vare detta utgör plisségardiner ett praktiskt alternativ till en halvgardin som vanligen används i kök. Dessa egenskaper gör att produkten gärna väljs av ägare av villor och lägenheter på bottenvåningen.

Myggnät

Bland våra solskyddsprodukter hittar du också myggnät avsedda för både fönster och dörrar. Produkten förhindrar insekter och löv att ta sig till rummet och är tillgänglig i två versioner: som rulle och i en ram. Fast alla myggnät är gjorda i aluminium tillverkas näten av glasfiber, med PVC-beklädnad.

Markis

Markiser som helst monteras på terrasser och balkonger ger utmärkt skydd mot solen. Vår offert omfattar både manuell- och elstyrda markiser. Vi erbjuder också kassettmodeller med ökad motståndskraften mot svåra väderförhållanden.

    Bysewo Kolor | ul. Trakt Św. Wojciecha 373 | 80-007 Gdańsk | Tel.: 583241005 | E-mail: export@bysewo.eu