Portar

I vår offert ingår utmärkta lösningar både för privata personer och företag. Vi erbjuder säkra och funktionella portar som kännetecknas av högst estetiskt utförande. Vårt utbud omfattar bl.a. industriportar som passar perfekt till lagerhallar samt alla objekt som kräver användningen av speciellt anpassade lösningar. Vi erbjuder modeller både utan och med övergångsdörrar. De kan till och med utrustas med talrika inglasningar, vilket möjliggör att använda portar såväl ute som inomhus. I vår offert hittar du garageportar som är tillgängliga i olika modeller och färger. Tack vare detta kan de anpassas till varje byggnadstyp, elevation och preferenser. Systemen som används i portarna gör det möjligt att fritt öppna och stänga dem. Uthålliga stålkomponenter motsvarar däremot för användarnas säkerhet. Vi erbjuder också rullversioner som är en särskillt beaktansvärd option. Deras uppbyggnad möjliggör att rulla dem på en speciell axel. Tack vare denna lösning är det möjligt att behålla fritt utrymme under taket, vilket är särskillt viktigt i låga rum. Våra portar är utrustade med automatisk och manuell styrning, vilket gör att de är väldigt praktiska. Du är varmt välkommen att se vårt sortiment och kontakta oss!


Industriportar

Vi erbjuder modeller som utgör en perfekt lösning i varje företag. Portarna tillverkas alltid av det uthålliga materialet av högst kvalitet och tack vare detta är de beständiga mot exploatering och svåra väderförhållanden. Många lösningar anpassade till användarnas behov gör att både stora och små företag hittar något som passar dem.

Garageportar

Vår offert omfattar också garageportar som är säkra och bekväma vid användning. I vårt sortiment hittar du sektions- och rullportar som kan monteras såväl i bostadshus som industribyggnader.

Garagerullportar

Den praktiska lösningen är rullportar. De möjliggör att behålla fritt utrymme i rummet. När porten öppnas blir den samtidigt rullad på en axel, vilket gör att det inte tas mycket plats under taket. Lösningen är estetisk och särskillt praktisk i låga rum.

    Bysewo Kolor | ul. Trakt Św. Wojciecha 373 | 80-007 Gdańsk | Tel.: 583241005 | E-mail: export@bysewo.eu