Fönster

När byggnaden har uppförts är det dags för ytbehandling. Då är det viktigt att välja lämpliga element för fönstersnickeri, särskilt att anpassa fönster. För att hitta den bästa lösningen är det viktigt att anpassa produkten efter estetiska förväntningar men också att välja lämpliga tekniska parametrar.


Vårt företag levererar endast de bästa konstruktionerna från välkända och uppskattade tillverkare, som t.ex. Drutex. Våra produkter är anpassade till både standardhus och passiva hus. De kännetecknas av utmärkta parametrar som garanterar en bra värme- och ljudisolering.


Samtidigt kan vi erbjuda varianter av trä, aluminium, trä-aluminium och PVC. Det finns många olika stilar och färger. Man kan anpassa fönster till både klassiska och moderna interiörer.


Om du är osäker på vilken modell som är bäst för dig, kontakta oss och vi kommer att hitta en lösning som uppfyller dina förväntningar.


PVC fönster

En av de mest ekonomiska lösningarna inom fönstersnickeri är inköp av PVC fönster. De är motståndskraftiga mot mekaniska skador, ogynnsamma väderförhållanden men också mot olika kemiska och biologiska agenser. I vårt sortiment kan man hitta ett brett utbud av varianter som kännetecknas av olika stilar, färger och tekniska parametrar. Se gärna vårt erbjudande och hitta en lösning som kommer att uppfylla dina förväntningar.

Träfönster

För dem som uppskattar klassiska och tidlösa lösningar rekommenderar vi särskilt hållbara och exklusiva träfönster. De har alltid varit förknippade med lyxkonstruktioner. De är framför allt högt motstådskraftiga mot externa faktorer eller förvrängningar. De kännetecknas också av höga parametrar för värme- och ljudisolering samt av elegant utseende. Om sådana konstruktioner är ordentligt omhändertagna, kan de användas i 150 år!

Aluminiumfönster

I vårt erbjudande kan man också hitta aluminiumfönster. Den här lösningen har blivit populär på grund av hållbarhet och elegant design. Dessa fönster väljs ofta av investerare som bygger kontorsbyggnader och servicebyggnader. En viktig fördel med den här typen av fönster är möjlighet att beställa en konstruktion i vilken färg som helst ur RAL-paletten. Aluminium är också ett material som är lätt att underhålla. Det räcker att torka ramarna med ett vanligt rengöringsmedel.

Trä- och aluminiumfönster

Om du inte tycker om att kompromissa och vill hitta solida men också eleganta lösningar, kommer du säkert att uppskatta trä-aluminium fönster som erbjuds av vårt företag. Kombinationen av dessa två material ger en hållbar konstruktion som kännetecknas av unika parametrar för värmeisolering. Innerbeläggning av den här typen av metall orsakar att produkten är mycket mer hållbar, vilket ger användaren ett inbrottsskydd. De finns tillgängliga i olika varianter och därför kan man anpassa dem till varje interiör.

    Bysewo Kolor | ul. Trakt Św. Wojciecha 373 | 80-007 Gdańsk | Tel.: 583241005 | E-mail: export@bysewo.eu