Dörrar

Vi erbjuder olika lösningar för byggbranchen. Våra dörrar är tillgängliga i olika varianter. I vårt sortiment finns det trä-, aluminium- eller PVC dörrar. Alla varianter är tåliga och estetiska. Träprofiler är gjorda av furu, meranti eller lärkträ. Det är en perfekt lösning för människor som uppskattar naturella och miljövänliga material. Tack vare det applicerade skyddet är de resistenta mot fukt och UV-strålning. Det går att anpassa dörrar till fasaden och egna preferenser tack vare ett brett utbud av färger.


Vi föreslår också dörrar i aluminium, både standarda och brandskyddade varianter. Profiler gjorda av aluminium är kända för sin höga motståndskraft mot väderförhållandena. Dörrar skyddar interiör mot kylan eftersom de är välisolerade. Brandskyddade dörrar är tåliga mot elden och skyddar också mot rök.


Man får också välja dörrar gjorda av PVC. Denna typ av dörr kännetecknas av höga estetiska egenskaper, såväl som bra termisk och akustisk isolering.Sådana dörrar passar perfekt till moderna konstruktioner. De är inte bara praktiska, utan också dekorativa så det finns många kunder som bestämmer sig att välja dem.


PVC dörrar

Dörrar kan få en unik karaktär tack vare ett brett urval av folier och dörrfyllningar som är tillgängliga. PVC modeller passar perfekt till moderna byggnader och hus och de garanterar bra värme- och ljusisolering.

Aluminiumdörrar

Mycket tåliga mot olika väderförhållanden. Aluminiumdörrar kan målas i olika RAL – faner, så de utgör en universiell lösning både för bostadsområden och allmännyttiga byggnader.

Trädörrar

De passar perfekt till klassiska fasader. Förutom sina estetiska värden är trädörrar också välisolerade så de används idag i varierande arkitektoniska projekt.

    Bysewo Kolor | ul. Trakt Św. Wojciecha 373 | 80-007 Gdańsk | Tel.: 583241005 | E-mail: export@bysewo.eu